Tervetuloa ITAB myymäläkalustekuvastoon!

Impulssiostokalusteet

Impulssiostokalusteet

Impulssiostokalusteet

Myymälän olennaisimpia myyntipisteitä ovat suurien kalusteiden lisäksi katsekeskuskalusteet - ne kiinnittävät katseen esillepanopisteisiin sisääntulon luona, keskilattioilla, käytävien luona tai vaikkapa kassojen lähettyvillä. Pikvalin katsekeskuskalusteiden avulla muunnat myymäläsi esillepanoa vaikuttavasti ja helposti kausimyynnin, uusien tuotteiden ja sisäänvetoartikkeleiden mukaan.

Valikoimastammae löydät sekä erilaiset esittelypöydät ja massakorit että vaatetelineet. Esittelypöydillä luot rytmiä ja vaihtelua tuotteidesi esillepanoon. Linjakkaat pöydät toimivat niin yksin kuin ryhmässä, ja vetävät asiakkaan huomion esillä oleviin tuotteisiin. Liikuteltava massakori on suunniteltu kevyen tavaran esillepanoon. Metallirunkoisen tukevan korin kokoaminen on helppoa.


    

Vaatetelineet

Mallistossa on kiinnitetty huomiota helppokäyttöisyyteen, turvallisuuteen ja muunneltavuuteen. Vaatetelineen korkeussäätömekanismi on kevyt ja joustava käyttää. Kevytvaateteline sopii erityisesti keveiden asujen tehokkaaseen esittelyyn. Jokaiseen malliin voi kiinnittää hinta- ja tuoteinfotelineen sekä pyörät siirtelyä helpottamaan. Runkoon voi halutessa lisätä peitelevyn.

     
 

Esittelypöydät

Myyntitilan rytmittäminen pöytäryhmillä ohjaa asiakkaan kulkua myymälässä. Pöytäryhmät muuntuvat kiinnostavaan esillepanoon vuoden kaikkina sesonkeina. Tasopöydillä luodaan rytmiä ja saadaan vaihtelua tuotteiden esillepanoon. Linjakkaat pöydät toimivat niin yksin kuin ryhmissäkin. 

     
 

Massakorit

Myymälätilan rytmittäminen massakoreilla ohjaa asiakkaan katsetta. Massakoreilla saa myös lisämyynnin tuotteet kätevästi esille. Liikuteltava massakori on suunniteltu kevyen tavaran esillepanoon. Kun lisää korin alle pyörät, on siirtely vaivatonta.

     
 

Esittelytelineet

Esittelytelineet luovat tuotteillesi upeat raamit. 

1 kohdetta

/ sivu

Taulukko  Lista 

Aseta laskeva suunta
Loading...
  • Kevytvaateteline K

    Kevytvaateteline K

    1012626_01
    Hinta painamalla

    Valkoinen

1 kohdetta

/ sivu

Taulukko  Lista 

Aseta laskeva suunta