Tervetuloa ITAB myymäläkalustekuvastoon!

Varusteluosat

Varusteluosat


Mitä myymäläsi myy - esillepanon varusteet siihen löydät täältä.

Kattavasta varusteluosavalikoimastamme löydät rekit ja hyllyt, paneelit ja reikätaustat, hintalistat, opasteet sekä valaistuksen erilaisten tuoteryhmien tehokkaaseen esillepanoon. Kaikki varusteluosat ovat yhteensopivia kalustejärjestelmiemme ja katsekeskuskalusteidemme kanssa.


    

Rekit ja niiden varusteluosat

Ripustamisen riemuvoitto muuntuvaan esillepanoon. Rekeillä saat vaate- ja muun valikoiman monipuolisesti esille. Laajasta esillepanon apuvälineistämme löydät vaihtoehdon, jolla saat tuotteesi riippuvina esille muuntuvasti joko sivu- tai etuesittelyyn. 

     
 

Panelin ja Zolon varusteluosat 

Panelin ja Zolon varusteluosilla saat tuotteet näyttävästi esille koruista lumilautoihin. Eri tarpeisiin suunnitellut varusteluosat on helppo kiinnittää ja siirtää tarpeen mukaan.

 
     
 

Reikätaustan varusteluosat

Reikätaustan varusteluosat käyvät Pikval reikätaustoihin ja levyihin. Käyttö onnistuu myös rei'ityksiltään yhteesopiviin reikälevyihin.

     
 

Hintalistat ja opasteet

Myymäläviestinnän perustarpeet saa tyydytettyä sopivilla hintalistoilla ja opasteilla. Valikoimassa löytyy tuotteita hyllynpäätyihin kiinnitettävistä muovilistoista näyttäviin valotauluihin. 

     
 

Hyllyt, hyllynkannattimet ja -jakajat

Meiltä saat standardilevyiset hyllyt nostamaan tuotteesi monipuolisesti esille. Materiaaleja vaihtamalla saat nopeastikin muutettua myymäläsi ilmeen.

     
 

Valaistus

Hyvin suunniteltu ja toteutettu valaistus viimeistelee myymäläsi esillepanon. Meiltä saat kattavan valikoiman kalusteisiin sopivia valoja periteisistä loisteputkista energiatehokkaisiin LED-lamppuihin.

     
 

Digital signage

Digital Signage tuotteemme ovat modulaarisia "plug and play" tuotteita. Nosta valmis moduuli kalusteeseen ja kytke virtajohto. Ei johtoahdistusta. Sisällönhallintaan löytyy ratkaisu esimerkiksi yhteistyökumppanimme pilvipalvelusta, jolla näytettävää sisältöä hallitaan yhdestä paikkaa internetin välityksellä. Laite osaa hakea niin kuvat, powerpointit kuin videotkin internetin välityksellä.

10 kohdetta

/ sivu

Taulukko  Lista 

Aseta laskeva suunta
Loading...

10 kohdetta

/ sivu

Taulukko  Lista 

Aseta laskeva suunta