Tervetuloa ITAB myymäläkalustekuvastoon!

Kalustejärjestelmät

Kalustejärjestelmät


Myymäläsi kalustejärjestelmät tarpeen mukaan

Meiltä saat erilaisia kalustejärjestelmiä, joista voit koota täysin omannäköisen myymälän. Valitse ensin myymälääsi sopivin kalustejärjestelmä tai -järjestelmät, ja kokoa niistä sopivan kokoinen paketti. Lisää varusteluosat ja kalustejärjestelmäsi on valmis.

 

      

Pikval Heavy

Uusi järjestelmä raskaiden kuormitusten esillepanoon. Etuputkellinen rakenne lisää kalustejärjestelmän tukevuutta ja mahdollistaa painavankin kuormituksen esittelyn tyylikkäästi ja monipuolisesti. Etuputki antaa myös lisätukea tapauksissa, joissa saman kalusteen eri puolilla sijaitsevilla tuotteilla on huomattava painoero. 

     
      

Pikval Perus

Modulaarinen peruskalustejärjestelmä, joka sopii moneen myymälään: markettiin, rautakauppaan, toimistotarvikekauppaan, sisustuskauppaan ja kaikkiin myymälöihin, joissa tarvitaan muuntuvuutta ja funktionalisuutta valinnoissa. Kalusteiden ulkonäkö muunneltavissa väri- ja materiaalivaihtoehtojen kautta.

     
 

Pikval Tavaratalo

Modulaarinen, usein puuverhoiltu ja tyylitelty kalustejärjestelmä. Sopii erityisesti muoti-, kenkä-, vaate- ja elämäntyylimyymälöihin. Järjestelmästä löydät myös kalusteiden ulkonäköä virtaviivaistavia kotelointeja kalusteiden ala- ja yläosiin.

     
 

Pikval Kevyt

Nopeasti asennettava seinäke kevyempien tavaroiden esillepanoon esimerkiksi sisustustavara- ja vaateliikkeissä. Smart asennetaan suoraan seinään, ja voidaan varustella halutuilla varusteluosilla ilmeen ja tarpeen mukaan.

     
 

Pikval Paneeliseinä

Horisontaalisia esillepanoja, joissa on selkeitä ja moni-ilmeisiä katsekeskuksia vaatteille, kengille, asusteille ja muille erikoiskaupan tuotteille. Seinään voin liittää kuvatulostuksen, teippauksen tai vaikka kuviotapetin.

     
 

Pikval Gondola

Linjakas keskilattian kalustejärjestelmä liikuteltavaan ja muunneltavaan kevyeen esillepanoon. Helposti koottava, pyörillä tai ilman. Voit muokata myymälän ilmeen mukaiseksi erilaisilla puulevyillä, listoilla ja koteloilla.

     
 

Kalustejärjestelmien komponentit

Mallistostamme löytyy runsaasti osia, joilla voit täydentää valmiita modulejamme myymälän tarpeen mukaan. 

Jatka selaamista valitsemalla haluttu luokka.

Valintaa vastaavia tuotteita ei ole.